JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 23.03.13

Cafeteria Sant Salvador d’Artà, 74

Dakota Alcúdia, 70

Al primer temps, contra defensa individual, el jugadors varen sortir amb moltes ganes d'agradar i així ho varen fer. Bon atac i bona defensa (24-12).
L'equip alcudienc, al segons temps, plantà una defensa zonal (3-2), que es va haver de lluitar molt i es va superar la manca d'encert en el tir amb molt bones entrades (40-30).
En els primers 5 minuts del tercer quart el parcial va ser de 0-11, si a això se suma l'eliminació, per 5 faltes personals, de l'únic pivot que teníem tot feia preveure una derrota, ja que les coses s'havien posat molt costa amunt. Però l'equip, a partir d'una bona defensa, es va creure que podia guanyar.
El darrer quart va ser molt emocionant i lluitat. L'equip alcudienc és molt més fort i alt sota els taulers però les ganes dels nostres jugadors varen fer que aquesta vegada el partit es decantés cap el nostre costat.
Destacar les ganes de tot l'equip de jugar i guanyar el partit en tot moment, superant totes les adversitats que es varen trobar (lesió d'un pivot, eliminació massa aviat de l'altre, eliminació del màxim anotador, jugar contra defensa zonal i l'envergadura de l'equip rival)