At. Escolar, 49
Nadal Mobiliari, 60

Parcials: (10-15) (11-15) (19-06) (09-24)

Derbi comarcal i victòria dels nostres sèniors.
Després de dues setmanes entrenant a un bon nivell les coses començaren a sortir per als nostres sèniors. Des d'un bon principi l’equip deixà clar que anava a per la victòria. Un parcial de sortida de 1-5 feia preveure el que seria el partit per part dels nostres jugadors. Molt ficats en defensa, anul·lant els homes claus del conjunt gaballí i sempre cercant una passada més en atac per tenir la situació més clara i això provoca que el parcials sempre fossin a favor dels nostres interessos.

El segon quart tingué la mateixa tònica i l’equip gaballí casi només anotava de la línia de tir lliure. Degut a això les distàncies anaven augmentant (min.20 22-30).

Però, com sempre, el tercer quart fou fatídic per al nostre equip. Si durant la temporada aquest quart se’ns dóna malament i si afegim que el partit s’aturà més de mitja hora degut a unes grans goteres que pareixia que plovia dins el poliesportiu. Solució salomònica dels arbitres. El partit passa a jugar-se de forma transversal. Tot això s’afegí a la depressió del'equip. No es trobava la cistella i en defensa l’equip no reaccionava. Total remuntada dels gaballins que acabaven el quart 4 punts per damunt al marcador (40-36).

Comença el darrer quart amb l’equip més ficat i en ganes de guanyar sabent que durant 20 min havien estat superiors. Parcial de sortida de 2-6 per empatar al partit. I parcial de 4-8 per posar de nou als artanencs per davant (46-50). Un triple dels locals estrenyia el marcador (min.7 49-50),però els gaballins no tornarien anotar en tot el partit i un parcial 0-6 deixava clar qui guanyaria. Amb el resultat més clar només faltava veure si els artanencs guanyarien el basquet average i gràcies a un triple al darrers segons així ho feren.

Enhorabona a l’equip i a seguir l’exemple d’aquestes setmanes. Agrair la participació una setmana més del junior Biel Serra.