Polisportiu Na Caragol, 26.04.13

Nadal Mobiliari, 57

Son Servera, 50

Parcials: (14-09) (25-12) (7-14) (11-15)

Victòria molt treballada contra un dels primers classificats de la categoria, en el qual els artanencs jugaren com un conjunt sòlid i solidari amb el company.

El primer quart començà amb molt de ritme per part dels dos equips trobant bones opcions de tir i aprofitant-les. Tot això fins el minut 5 de partit (8-9), on els artanencs feren el primer break amb un parcial de 6-0, l'equip local no obtingué el primer avantatge al marcador (14-09).

El partit venia de cara i el segon quart ho demostrà clarament. Un altre parcial de 6-0 sense resposta augmentava les distància al marcador (20-09, min 12) i seguit seguit els parcials queien de cara a l’equip d’Artà arribant al final amb a un màxim avantatge (39-19) acabant el quart amb un clar 39-21.

L’equip era conscient que només havia fet la feina a mitges, i també era conscient que no podria seguir amb el ritme anotador que duia durant la primera mitja part. I l’equip es dedicà a nedar i guardar la roba, sabent que els serverins serien molt més incisius en atac i més forts en defensa l’equip es dedica matenir les distàncies. Va perdre el quart però la distància encara era de més de 10 punts (46-35).

El darrer quart es presentava com una batalla ja que els serverins estaven en clar ascens del seu joc i tot hi arribar a posar-se a 7 punts (min. 35, 51-44), l’equip artanenc va seguir mantenint aquesta distància fins al final del partit.

S'ha de destacar que de nou hi hagué poc encert des de el tirs lliures en els moments que l’equip serverí començava la remuntada, tot i anotar les tirs lliures més importants al final del partit.