Na Caragol, 12 .03.13

Nadal Mobiliari, 54
Dakota Alcúdia, 71

Parcials: (09-15) (03-27) (23-10) (12-19)

L’equip artanenc regala 15 minuts al segon classificat de la lliga i perd amb claretat.
Tot i començà bé el partit, l’equip sofrí la seva habitual “pàjara” abans de lo previst. Aquest cop la baixada de ploms va ser al minut 5 del primer quart (9-9), a partir d’aquí fuita del partit que durà 15 min cosa que els visitants aprofitaren per, primer guanyar el quart (9-15) i a partir del segon quart deixar decidida la victòria.

Al segon quart a partir del min. 2 (11-17) tinguérem 8 minuts sense anotar per part dels nostres jugadors. I el problema no era la falta d'encert, si no la incapacitat per trenar cap jugada en atac i, sobretot, a la poca defensa, provocà moltes cistelles fàcils dels visitants cosa que no donava opció a rebot ni contraatac. Al final del quart la diferència era ja de 30 punts (12-42).

Després dels descans i de la reflexió al vestidor l’equip sortí amb una altra cara al tercer quart. Sortir més ràpid fent una pressió a tota pista que tot hi que no fou efectiva en un principi (min. 5 15-47). Sí que es féu efectiva la darrera part del quart endossant un parcial 20-05 als alcudiencs reduint les distàncies al final del quart (35-52).

Al principi del darrer quart amb l’equip local en clara línea ascendent, defensant i rebotejant tot el que no havia defensat i rebotejat la primera meitat del partit posà un altre parcial de sortida de 12-05 cosa que reduïa la diferència a menys de 10 punts (min. 4 47-55). Però 5 punts consecutius dels visitants i la lògica baixada d'intensitat després de 16 minuts de remar contracorrent féu que l’equip s’ofegués a la vorera parcial final de 7-11 per decantar la victòria cap el costat alcudienc.

Agrair l’ajuda de jugadors júniors, Manu Muñoz i en Biel Serra.