Sóller, 08.03.13

Hostal Nadal Sóller, 52
Nadal Mobiliari, 45

Parcials: (11-10) (13-11) (10-12) (18-12)

Partit de baixa anotació i molt igualat el que es disputà a Son Angelats. Amb aquest partit s'inicia la segona volta del campionat i on el nostre equip sènior ha de donar la seva millor versió si les lesions el respecten.

L’equip sortí be, plantant cara a un equip molt veterà, que casi juga de memòria. El primer quart, com tot el partit fou un intercanvi de cistelles, on quan un equip fallava l’altre agafava la davantera (6-8 min 6) però moltes errades a l’hora d'atacar la cistella no permetien obrir el marcador.

El segon quart fou un cúmul de despropòsits per part dels nostres jugadors. Tot i començar bé, min 4 14-14, l’equip començà a tenir moltes imprecisions a les passades i sense amenaçar la cistella cosa que significà un 6-0 per part local. Però els darrers minuts l’equip se centrà posant-se 23-21 i acabant el quart 24-21.

Tot estava per fer . En el tercer quart l’equip sortí bé, endollat, només les badades defensives a les segones ajudes no permeteren l’equip anar-se’n empatats al marcador o fins i tot en avantatge al marcador, ja que l’equip solleric movia bé la pilota i la passada a l’exterior i l’encert al triple només ens permeteren retallar distáncies (34-33).

Tot feia indicar que al darrer quart es tenien opcions, l’equip estava en progressió ascendent, però no es va recordar de defensar al moment clau i un parcial de 10-0 que rebentava casi totes les possibilitats de victòria (min.7 46-35). A partir d’aquí l’equip es mogué més per cor que per cap arribant-se a posar a 6 punts al darrer minut, però ja sense temps de capgirar el marcador.