Na Caragol, 15.03.13

Nadal Mobiliari, 52
Calvià Bendinat, 66

Parcials: (18-07) (06-21) (17-18) (11-20)

Nova derrota del nostres sèniors, encara que segueixen en línia ascendent encara els falta un poc per arribar a creure’s que es pot guanyar partits.

L’equip sortí molt endollat al partit i va sabre aprofitar la feblesa dels visitants durant el primer quart. L’equip visitant es va veure sorprès per l’alta intensitat defensiva i pel bon fer en atac (min 8. 14-4) cosa que permeté guanyar el quart amb claretat i pareixia que l’equip s’havia retrobat a ell mateix.

Al segon quart però tornaren els nervis i les imprecisions. L’equip visitant (tercer classificat) es va posar les piles en defensa, cosa que encara féu més notòria la “pàjara” dels artanecs. Uns parcials de 0-7 i un altre de 2-8 capgiraven el marcador (min 18. 20-22) però els d’Artà no podien aturar l’hemorràgia anotadora dels visitants i a més no trobaven cap facilitat per anotar i s’arribà al descans amb 24-28 al marcador.

El tercer quart l’equip local es retrobà amb la cistella, però la seva capacitat defensiva no recuperava el bon to del començament de partit, això provocà un intercanvi actiu de cistelles on l’equip local aconseguí empatar el partit al min 29 (41-41) però una personal un atac mal seleccionat i un triple des del racó no va deixar culminar la remontada (41-46).
El darrer quart, amb l’equip ficat de nou al partit, es presentava amb bones sensacions pels locals, però el gran encert des del 6’25 de l'equip visitant (3 triples durant el quart) dinamità tota opció de remuntada, a més de deixar un marcador molt més ampli del que realment es mereixia l’equip local.

Agrair el jugador de l'equip junior Biel Serra per ajudar l’equip que tornà a comptar amb dues baixes per aquets partit.