Polisportiu Na Caragol, 22.03.13

Nadal Mobiliari, 55
B. Manacor, 61

Parcials: (16-16) (13-20) (06-12) (20-12)

Derbi comarcal i derrota per l’equip artanenc degut a la falta d’intensitat defensiva durant bona part del partit i el poc encert des de la línea de personal.

Bon inici de partit per part dels nostres sèniors, ja que controlaven el partit encara que sense realitzar una defensa massa forta però sí amb un bon atac sabent aprofitar la superioritat del nostre equip al pal baix. Aquí es va veure que la “tàctica” manacorina era intentar que les pilotes no arribessin massa fàcil a baix i quan ho feia que els nostres pivots no tirassin amb facilitat. Això provocà moltes visites a la línea de personal que es desaprofitaren i fou la tònica i la creu del partit (4-10 en tirs lliures el primer quart).

El segon quart començà més animat de part dels locals, trobant la cistella amb facilitat i un parcial 7-0 permeté un patit break (23-16). Però a partir d’aquí passà el de sempre, desendollada general, ni en defensa ni en atac acabant el quart amb un parcial de 6-21 que capgirava clarament el marcador (29-37).

El tercer quart va ser un cúmul de despropòsits per part dels dos equips. Els artanencs seguien amb la seva tònica de no atacar bé i defensar només a estones a part de desaprofitar els tirs lliures (0-5 aquest quart), i els manacorins sense fer un basquet vistós i anant al ritme que ells volien anaven augmentant les distàncies (min. 30 35-49).

L’equip sortí al darrer quart volent arreglar tot el que havia fet malament durant tot el partit i amb un zona pres a tota pista i passant després a individual quan eren a cap propi aconseguí un parcial 16-2 arribant a empatar el partit (min 36. 51-51) però com sol passar aquest esforços es paguen. Acumulació de faltes, baixada de la intensitat defensiva deguda el sobreesforç dels primers minuts del quart i poca claredat de idees en atac féu que l’equip no acabés d'arrodonir la remuntada i els visitants aprofitessin els darrers minuts per no deixar posar els locals per davant.

Ara a reflexionar durant l'aturada de les vacances de pasqua per trobar la millor manera de guanyar partits.