JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 18.12.11

Cafeteria Sant Salvador, 65 - CIDE, 62

Parcials:(13 : 20)(22 : 18)(11 : 11)(19 : 13)

Darrer partit d’aquesta fase de promoció, i partit molt igualat que acabà amb victòria del nostre equip.
En el primer quart ens va costat anotar i durant el qual el nostre equip canvià de defensa en vàries ocasions ja que no ens trobàvem còmodes davant un equip amb millor tècnica individual.
Al segon quart passàrem a un defensa individual i pressionant més les línies de passada. Això ens ajudà a retrobar-nos en atac i poder guanyar el quart i acostar-nos al marcador (35-38).
Al tercer quart se seguí treballant fort en defensa però ens col·lapsàrem en atac. Ell partit s’embrutà una mica, sense creim haver-hi motiu, i els arbitres van xiular una tècnica a l'entrenador contrari.
El darrer quart es va haver de sofrir bastant, sempre anant al darrera al marcador. Una antiesportiva, ben assenyalada, i un tècnica en contra va esperonar l'equip, i ens posàrem per davant en el marcador per primera vegada en el partit, i una altra tècnica a un jugador contrari després de ser eliminat per 5 faltes ens donà un avantatge de 2 punts. A falta de 8 segons un rebot defensiu molt important ens permeté anar als tirs lliures i anotar-ne un i que ens assegurava o bé la victòria o 5 minuts extres. Però una bona defensa ens ajudà a aconseguir la victòria.