2a AUTONÒMICA MASCULINA

Polisportiu Na Caragol, 02.12.11

Basquetarta.cat, 67 - Llucmajor, 74

Parcials :(15-18) (20-22) (15-10 )(17-24)

Darrer partit de la primera volta i de nou derrota del nostre equip sènior. Una mala sortida al 3r quart i uns mals darrers minuts de l'equip local el privaren de la victòria.

L' equip començà el partit amb una bona actitud per tal d'intentar guanyar el partit, però mancat d'intensitat defensiva, això permetia un intercanvi continu de cistelles ja que ambdós equips es preocupaven més d’atacar que de defensar (15 -18). I aquesta fou la tònica de tot el partit.
El segon quart seguí igual amb molts d'intercanvis de cistelles i amb un bon encert de tot dos equips, però al darrer minut un parcial de 0-6 feia que els locals se n’anassin de 8 punts, i un triple a les acaballes del quart reduïren les diferencies (35-40).
El tercer quart va ser clau, quan més concentrat havia de sortir l'equip artanenc va encaixar un altre parcial de 0-8, però l'equip reaccionà i féu un 15-2 final per igualar el partit al final del tercer quart (50-50).
S’inicià el darrer quart i l'equip artanenc aprofità el desencert de l'equip visitant en els tirs lliures i que permeté als artanecs posar-se per davant en el marcador, però una altra vegada tornàrem encaixar un altre parcial de 2-11 als darrers 3 minuts, i això significà que es perdés el partit.