2a AUTONÒMICA MASCULINA

Sóller, 16.12.2011

Hostal Nadal, 66 - Bàsquetarta.cat, 56

Parcials: (18-15)(12-17)(20-12)(16-12)

L’equip sènior no pot superar un rival que va saber aprofitant-se dels nostres errors en atac i de les nostres badades defensives.
Tot i tenir un bon de partit, anotant amb relativa facilitat i aconseguint finalitzar per davant al segon quart, gràcies a que conseguírem que l'equip rival no jugués còmode, degut a ses nostres alternances defensives i a la nostre facilitat per córrer el contraatac. Però com sempre, un mal començament de tercer quart va tirar per terra la feina feta a la primera part, un parcial de 10-0 sense cap resposta per part de l'equip va fer trontollar la moral d'un equip que s'ha acostumat a aquestes badades i també, per desgràcia a perdre. El darrer quart va ser un voler i no poder, i l'intercanvi de cistelles no més afavoria al que anava per davant.

4.-Callarisa, J. 6; 5.-Benàssar, A. 12; 6.-Tous, G. 5; 7.-Torres, R. 7; 8.-Juan, A. 6; 9.-Ginard, J. -; 10.-Sánchez, I. 4; 11.-Gili, X. 2; 12.-Bover, O. 2; 13.-Muñoz, J. 4; 14.-Strunk, R. 10.