INFANTIL FEMENÍ

Polisportiu Na Caragol, 17.12.2011

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 54 - CB Molinar, 32

Parcials: (16 : 12) (13: 10) (12 : 08) (13 : 02)

Darrer partit de la fase promoció i victòria totalment merescuda de l’equip artanenc, després d’haver sofert una derrota injusta a casa seva i que aquí es va demostrar que no és un equip millor que el nostre.
Les nines tenien ganes de revenja i això es va notar des del primer minut on sortiren amb una garra que encara no s’havia vista enguany i demostraren que anaven a per totes fent un parcial de 8-0 en els primers 3 minuts i deixant al rival sense tirar a cistella. A partir d’aquí la cosa s’igualà i s’arribà al descans amb 29-22 al marcador.
Al pas per vestuari encara ens donà més coratge que seguien molt bé en defensa, sent dures damunt la nina pilota i estant molt atentes tant a les primeres com a les segones ajudes, fet que permetia córrer amb certa facilitat, tot i això es fallaven moltes cistelles fàcils i el rival seguia dins el partit. Ja al darrer període, tot i el cansament, les nines es llançaven a terra a per la pilota i tenien una actitud digne d’un equip de bàsquet que vol anar a més i que l’equip contrari sols anotà 2 punts.
Enhorabona nines per aquesta gran fase jugada i ara a recuperar forces, a seguir treballant dur que després de les vacances comença la nostra lliga.