dimecres, 21 de desembre del 2011

INFANTIL MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 17.12.2011

Artà Electrohidràulica Llevant, 70 - CB Molinar, 52

Parcials: (23 : 18) (9: 16) (23 : 10) (15 : 8)

L'equip artanenc tengué un bon inici de partit. Tot i la falta d'intensitat defensiva i la manca de fluïdesa a l'atac estàtic, aconseguírem acabar-lo per al davant al marcador. Al segon quart, l'equip local continuà defensant amb poca intensitat, arribant tard a les ajudes, de manera que arribàrem al descans perdent de 2 punts.
Al tercer quart, l'equip sortí amb més ganes, es notà el canvi de mentalitat, ja que milloràrem en defensa, pressionant al defensor, intentant tallar les línies de passada, així i tot vam tenir qualque errada en el balanç defensiu. Pel que fa a l'atac, corríem els contraatacs i es començaren a veure algunes possessions en les quals els nostres jugaven a passar i tallar, per tal, de poder trobar millors situacions de tir o entrada a cistella, de manera que ens posàrem pel davant al marcador tot i les errades de tirs davall cistella.
Ja al darrer quart, seguirem en la mateixa línia, pressionant en defensa i, en atac, jugant a passar i tallar, per tal de mantenir l'avantatge.

A seguir treballant i bon nadal a tots!