Montuïri, 14.05.2011

Montuïri, 60
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 39

Parcials: (13 : 07) (18: 12) (18 : 08) (11 : 12)

Tot i la derrota, bon partit enfront el 2n classificat, un equip compost per 10 nines de 2n any a les quals les nostres li varen posar les coses molt complicades.

L’equip sortí molt centrat al partit defensant amb molta intensitat, fet que provocava que el rival no pogués anotar amb comoditat i això facilitava la nostra sortida al contraatac que no vàrem aprofitar fallant fins a 4 entrades a cistella sense cap oposició.

Entre el 2n i 3r període l’equip seguia amb la mateixa intensitat inclús pujant línees defensives a mesura que passava el partit, però el rival no perdonava fent un 80% dels seus punts davall cistella gràcies a la seva superioritat física que aprofitava molt bé per agafar grans quantitats de rebots ofensius i tenir fins a 3 i 4 opcions de tir en alguns atacs. Ja a final del 3r quart el nostre estat físic ens començà a passar factura i encaixaàrem un parcial de 12-4 en els darrers 3 minuts que deixava el partit sentenciat.

Al darrer quart amb tot sentenciat, les nines seguiren lluitant de valent i tot i que les forces no donaven per molt, es seguia pressionant tota pista per escurçar diferències i així va ser, posant-nos 14 punts avall a falta de 6 minuts per acabar el partit, però un cop més el rival ens castigava molt el rebot ofensiu i deixava en 21 punts la diferència final, diferència injusta pel que es va veure dins pista.

Ara a seguir treballant dur, que dissabte contra Petra ens juguem el 4t lloc i ser així el primer equip de 1r any de la lliga!