Artà, 07.05.2011

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 44
Santanyí, 31

Parcials: (06 : 08) (15: 07) (16 : 10) (07 : 06)

Després d’estar un mes sense partits oficials, l’equip ho va notar i va sortir excessivament relaxat encaixant un parcial de 2-6 en els primer 5 minuts de partit.
Es defensava bé la nina pilota i les línees de passada, fet que provocava mal tirs del rival però elles eren molt fortes al rebot i el no tancar-lo per part nostra ens duia a rebre segones i terceres opcions de rebot ofensiu per al rival que no ens perdonaria. En atac un cop més, es fallaven massa cistelles fàcils i això féu que es perdés el primer període.

Al segon i tercer quart l’equip va pujar molt la intensitat defensiva i això provocà recuperar moltes pilotes per córrer ràpid el contraatac i poder anotar amb facilitat en gran part gràcies a n’Aida que feia un treball boníssim en defensa i era la primera en arribar al contraatac (fent 10 punts sols al 2n quart).

Ja al darrer període seguírem defensant correctament però en atac es jugava molt en estàtic per poder practicar-lo de cara a propers partits. Es movia la pilota bé, es tallava i reemplaçava bé però les finalitzacions no eren bones degut que no assolíem cap risc en la passada al tall.

En definitiva, partit acceptable en el que després d’un mes fora jugar ens va costar molt agafar el ritme dels darrers partits i el qual hem de recuperar JA per poder lluitar els propers partits si volem intentar agafar la 3a posició.

Com a nota negativa remarcar que no tancàrem el rebot i gràcies a això l’equip rival ens va fer més de la meitat dels punts de rebot ofensiu.