S’Arenal, 08.05.2011

Bahia Sant Agustí, 60
Cafeteria Sant Salvador Artà, 58

Parcials: (15 : 13) (12 : 12) (09 : 18) (24 : 15)

Partit molt disputat i on els petits detalls decantaren la victòria per al conjunt de S’Arenal.

Primera meitat on l’equip local portava la iniciativa en el marcador i el joc del conjunt artanenc donava la sensació de que es podia millorar, així i tot, sols la manca d’encert en els tirs lliures (10-23) feren que no s’anessin amb avantatge en el marcador.

La millora del joc artanenc es va produir al tercer quart fet que es va traduir amb un avantatge de sis punts al seu favor a mitjan tercer quart. Els locals passaren a una defensa zonal 2-3 per canviar la inèrcia del partit cosa que varen aconseguir evitant que el conjunt artanenc no es pogués distanciar en el marcador.

A l’inici de darrer quart l’equip local va canviar la defensa a 3-2 sorprenent als jugadors artanencs i igualant el marcador (45-45). Aquesta igualtat és mantingué fins a final de partit on una tècnica al conjunt artanenc i l’encert en els tirs lliures dels jugadors locals (8 de 10), inclosos els dos definitius a manca de tres segons per finalitzar el partit.