Artà, 21.05.2011

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 67
Bàsquet Petra, 40

Parcials: (15 : 06) (19: 08) (12 : 18) (21 : 08)

Avui l’equip s’ha deixat la pell al partit i ha demostrat que tot i les baixes (érem 8 jugadores) i que fa 2 setmanes que no es pot entrenar ni un 5x5, la feina durant la temporada ha estat regular per arribar als darrers partits amb un canvi considerable respecte a com es va començar.

Es va començar el partit amb moltes ganes i això es notar de seguida amb una defensa molt intensa a l’1x1 i arriscant molt fent constants 2x1 a les jugadores “perilloses” rivals, fet que provocava recuperar moltes pilotes per córrer el contraatac i fer cistelles fàcils. Així com passaven els minuts, pujàrem la intensitat defensiva i es va anular l’atac contrari (durant tot el 2n quart),que sols encistellà en joc una vegada, la resta foren tirs lliures i en atac es sortia de la pressió amb molta facilitat gràcies al bon posicionament de les nines, que amb 3 passades ja eren a l’altra cistella i es finalitzava sempre amb alguna cosa positiva.

Al 3r quart seguírem igual, tot i que ens costà una mica més sortir de la pressió, aguantem bé l’envestida del rival fins que a manca de 2min. per acabar el quart, el físic no va aguantar i encaixàrem un parcial de 2-8 que pareixia donar una darrera esperança al rival.

Ja al darrer període es tornà a la “tònica” dels dos primers quarts, l’equip dominà el partit imposant un alt ritme de joc (tot i que les forces ja escassejaven) i augmentà la diferència fins un +27 ben merescut.

Vull destacar molt positivament el gran partit fet per TOTES les nines (les 8 que jugaren i les 3 lesionades del banquet) i la lluita i esperit que tingueren durant tot el partit, no donant cap pilota per perduda i bon esperit de lluita (inclús la jugadora que havia caigut, intentava aconseguir la pilota a la jugadora contrària).

Avui, si que hem vaig satisfet amb la feina feta i crec que totes heu sortit del partit igual o més contentes que jo! ENHORABONA!! Ara a pel darrer, el derbi comarcal contra un Capdepera que dins Artà ja ens va complicar les coses i que dissabte tindrem mal de fer guanyar-les.