Artà, 15.05.2011

Cafeteria Sant Salvador Artà, 65
Bàsquet Inca, 53

Parcials: (13 : 16) (19 : 13) (16 : 13) (17 : 06)

Victòria del conjunt artanenc en el darrer partit de la temporada amb la qual aconsegueix acabar en la tercera posició final.

Inici molt efectiu de l’equip inquer aconseguint un parcial inicial de 0-9, però a partir d’aquest moment el conjunt artanenc va espavilar aconseguint empatar el partit a 13. Un bon segon quart de l’equip artanenc amb un defensa molt activa que ens permeté nombrosos contraatacs i d’aquesta manera capgirar el marcador.

Un tercer quart on els atacs s’imposaren a les defenses va fer possible que l’equip visitant escurcés el desavantatge a un sol punt. Un inici de darrer quart molt travat, no es va anotar cap punt en els cinc primers minuts, va donar pas a un parcial 12-2 pel conjunt artanenc decantant la victòria al seu favor.