Son Servera, 06.02.2011

Son Servera, 41
Cafeteria Sant Salvador Artà, 65

Parcials: (06 : 17) (15 : 10) (08 : 21) (12 : 17)

Còmoda victòria artanenca davant un equip que sols al segon quart va oferir resistència..

Després d’un inici d’intercanvi de cistelles, l’equip artanenc va ajustar la seva defensa i seguint amb els conceptes clars a l’hora de jugar l’atac estàtic possibilità que es distanciés en el marcador. Segon quart marcat per la baixada d’intensitat i de concentració del conjunt artanenc fet que aprofita l’equip serverí per ajustar el marcador (21-27 al descans).

En el tercer quart els jugadors artanencs varen recuperar aquesta intensitat i les ganes de jugar del primer quart de tal manera que acabaren així amb la resistència local posant un màxim avantatge de trenta-un punts en el marcador (32-63 i 34-65). A manca de dos minuts per acabar el partit, desconnexió total i que els jugadors serverins aprofitaren per maquillar una mica el marcador.