Pla de na Tesa, 20.02.2011

Basquet Pla, 52
Cafeteria Sant Salvador Artà, 49

Parcials: (10 : 08) (10 : 19) (13 : 10) (19 : 12)

Primera derrota artanenca a la 2a fase en un partit molt igualat on la major efectivitat en els darrers moments de l’equip de Marratxí féu que aconseguís la victòria.

Primera meitat molt igualada on les defenses s’imposaven a l’atac, però que les jugadors artanencs pogueren arribar al descans amb un avantatge de set punts (parcial d’1 a 8 en els dos darrers minuts) aconseguit per la gran intensitat defensiva.

Després del descans, els jugadors artanencs varen tenir vàries oportunitats per rompre el partit però que no es varen aprofitar. La superioritat física dels jugadors locals en el rebot i badades dels jugadors artanencs a mitjan tercer quart feren que l’equip de Pla de Na Tesa aprofités per escurçar la diferència en el marcador. A l’inici de darrer quart també es varen desaprofitar dues opcions clares d’encistellar per agafar una distància que tal i com anava el partit hagués pogut ser decisiva però l’equip local aconseguí la victòria en una final molt ajustat.