Alcúdia, 30.01.2011

Basquet Nord Dakota Alcúdia, 48
Cafeteria Sant Salvador Artà, 62

Parcials: (18 : 14) (07 : 21) (08 : 12) (15 : 15)

Victòria artanenca davant un equip que mai va baixar els braços i que en el primer quart posà en seriosos problemes l’equip artanenc.

Mal inici de partit de l’equip artanenc on la falta d’intensitat i les inexistents transicions defensives, molt ben aprofitades per l’equip local i agafar un avantatge deu punts en el marcador (18-08). Després de temps mort s’ajustà la defensa i es va millorar el balanç defensiu, a més d’una millora a l’atac estàtic, feren possible un parcial de 07-31 entre final de primer quart i el segon per capgirar el marcador.

Després del descans l’equip local intentà donar la volta al marcador però mai no pogueren escurçar la distància en el marcador per sota del sis punt. En els darrers cinc minuts d’aquest quart els jugadors artanencs tornaren pujar el nivell d’intensitat fent un parcial de 2-10 posant el màxim avantatge. El darrer quart fou un intercanvi de cistelles on no va perillar en cap moment la victòria artanenca.