Marratxí Bàsquet Pla, 102
Nadal Mobiliari, 75

Parcials: (29 :19) (19 : 17) (37 :19) (17 : 20)

Ens va faltar ambició i seny per poder guanyar el partit.

La veritat és que la cosa va arrancar malament amb un parcial en el minut 5 de 19 a 2. Després la cosa es va anar arreglant-se una mica fins que vàrem arribar al final del primer període amb una diferència a favor de l’equip local de 10 punts.
El segon període fou molt diferent. El nostre equip va sortir amb ganes, amb ràbia de veure que les coses es podien fer millor i que sols depenia de nosaltres intentar millorar el resultat. El parcial del segon període així ho reflexa.
Ens anàvem a la segona part del partit amb una diferència de 12 punts i que veiem que es podia recuperar tal i com havia transcorregut el partit.
Però un tercer període molt dolent va acabar d’enterrar les esperances de poder plantar cara a un rival molt poderós davall la cistella i amb un contraatac molt eficaç. El parcial d’aquest tercer període fou excessiu: 37-19.
El quart període, en tot decidit, va ésser de tràmit. El nostre equip no tenia res a perdre i les coses van començar a sortir. Es defensava bé, es robaven pilotes i l’encert en atac era alta. Així va acabar el partit amb una derrota contundent però que no reflexa la diferència entre els dos equips.