Artà, 12.02.2011

Porreres City Clean, 73
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 58

Parcials: (20 : 20) (24 : 11) (22 : 03) (07 : 24)

Tot i la derrota l’equip ha jugat un dels millors partits de la temporada a casa del líder imbatut de la categoria i ha demostrat que si es segueix amb aquesta línea de feina, la segona volta ens pot deparar moltes sorpreses agradables.

El partit començà amb l’equip artanenc molt encertat en atac gràcies a la bona elecció dels 1x1, però un parell de badades en l’aspecte defensiu no va permetre guanyar-lo.

Al 2n període el partit seguia igualat amb les nostres jugadores més ficades en defensa, pitjant molt la nina pilota així com les primeres línees de passada i arribant a totes les ajudes però al final el cansament i unes errades, ens va fer encaixar un parcial de 10-0 que donava el màxim avantatge a l’equip porrerenc.

Al tercer quart l’equip no sortí centrat i encaixà un parcial de 16-2 en els primers 5 minuts. Després de temps mort, l’equip es tornà compondre des de la defensa i sols el desencert en atac no va permetre escurçar diferències.

Ja al darrer període l’equip pujar línees defensives pressionant tota pista i fent un parcial de 2-14 tornava ficar la por a l’equip local però el temps no bastà i el gran desencert de cara a cistella no ens va permetre ajustar més el marcador.

En definitiva, excel•lent partit de les nines en el qual sols se’ls pot recriminar la manca d’hàbit a l’hora de tancar el rebot defensiu i el desencert en els tirs lliures (30 errats), fet que demostra que als entrenaments s’ha de tirar centrades.