Bàsquet Pla, 72

Parcials: (12 : 17) (15 : 14) (15 : 20) (14 : 21)

Un cert gust agredolç en el començament d’aquesta segona fase del grup especial.

Ha començat l’hora de la veritat. És l’hora de demostrar tot el que sabem fer i també de posar damunt la taula el nostre esforç i la nostra il•lusió de jugar al grup A.

El començament fou més o manco bo. Els primers 5 minuts de joc l’intercanvi de cistelles era constant però va ésser a la segona part del primer període on un parcial de 0 a 9 va rompre aquesta igualtat. Per sort el nostre equip es va poder refer i vàrem acabar el primer període amb un parcial de 12 a 17.
El segon quart fou diferent: el nostre equip va deixar de banda el nervis i va plantar cara a l’equip de Marratxi. Un joc ràpid i una bona defensa va fer que les diferències en el marcador s’escurcessin i arribéssim al final de la primera part amb un marcador desfavorable de sols 4 punts.
Durant el tercer període no poguérem controlar el rebot defensiu i a poc a poc els nostres jugadors importants es carregaven de faltes personals. La diferència al final del tercer període ja era de 9 punts. Després, la precipitació i les ganes de guanyar el partit feren que el quart període fos molt ràpid. Encaixàrem un parcial de 0 a 10 en 3 minuts i la cosa es va acabar amb una diferència en el marcador de 16 punts.

Les sensacions no foren dolentes, la intensitat en certs moments del partit va ésser bona però ens va mancar el domini del nostre rebot defensiu.