divendres, 28 de gener del 2011

Basquetarta.cat - Santa Maria

2ª Autonòmica Masculina

Artà, 23/01/2011

Bàsquetartà.cat, 54 - Sta. MARIA – 55
Parcials: (09 : 09) (13 : 10) (17: 21) ( 15 : 15)

L‘equip sènior sofreix una “dolorosa” derrota a casa. A manca de dos minuts el jugador Sergi Ramos Nieto sofrí trencadura de tíbia i peronè.

Un Artà amb un joc dispers i bastant irregular no va poder superar un rival que, sense desplegar un gran joc, va aconseguir endur-se’n la victòria. Totalment desdibuixats tant ofensivament amb una falta d’encert inusual, com defensivament ja que a la manca de concentració s’ha sumat els altibaixos d’intensitat. A pesar de tot això, el partit es decidí en els dos darrers minuts. Amb el marcador empatat, en Sergi Ramos intentà una penetració i que per mala sort aquesta acció va acabar amb la ruptura de tíbia i peroné. El jugador fou traslladat a l’Hospital de Manacor i es confirmà el diagnòstic. La resta que ocorregué no té més importància. Es va reprendre el partit i l’ equip visitant guanyà el partit per un punt.

Entrenador, jugadors i companys del club desitgen que en Sergi se recuperi i que prest el poguem tornar veure per les pistes i pugui gaudir de l’afició que té a l’esport del bàsquet i continuï desenvolupant, amb les ganes i l’interès que el caracteritzen, la seva tasca dins el club.

Molta sort, Sergi!