divendres, 21 de gener del 2011

Júnior Masculí - CTEIB

Júnior Masculí

Prínceps d’Espanya, 15/01/11

CTEIB, 53
Nadal Mobiliari, 47


Parcials: (22 : 8) (12 : 9) (7 :14) (12 : 16)

I això va de veres, i no atura ni per Sant Antoni.

Visitàrem la pista del Centre de Tecnificació, un equip format per jugadors en edat cadet però que el seu potencial és molt bo. Cal remarcar que entre aquest joves hi ha en Gabriel Serra, jugador format al nostre Club.

Basta veure el primer parcial per veure com vàrem sortir al partit, la nostra motivació i la nostra intensitat. És la primera vegada a la lliga que ens fan 22 punts en un quart i això demostra quina era nostra intensitat defensiva. Aquest inici va marcar tot el partit i se’ns va posar tot molt difícil.
El segon període ja va esser una altra cosa. Els nostres jugadors es varen posar les piles i a poc a poc varen aconseguir la intensitat que el partit requeria.

Però el millor estava per arribar. El nostre equip va guanyar els següents dos parcials següents i quan faltaven 4 minuts per acabar el partit es va situar tres punts a baix i amb opcions de poder guanyar el partit. Però l’encert en els 6,25 de l’equip local va impedir que el nostre equip pogués optar a guanyar el partit: els 12 punts del quart període els aconseguiren en llançaments tots de tripes.

Cal no abaixar els braços, tornar a la normalitat en els entrenaments i la primera victòria arribarà.