dijous, 20 de gener del 2011

Infantil Femení - Montuiri

Infantil Femení

Artà, 15.01.2011

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 35
Montuïri, 58

Parcials: (05 : 16) (6: 17) (11 : 10) (14 : 15)

Després de quasi un mes sense jugar partits i fent pocs entrenament durant les festes de Nadal, l’equip tornava a la competició i ho feia davant el pitjor rival possible, un equip amb 10 nines de 2n any, líder de la competició i a sobre sense haver perdut un sol partit.

Els dos primers quarts foren un monòleg de l’equip visitant degut en gran part a les nostres badades en el rebot defensiu. En atac corríem bé i aconseguíem tirar en relativa facilitat, però l’encert era molt baix i la poca efectivitat en el rebot ofensiu no ens permetia segones opcions. En defensa estàvem actives però no teníem gens controlat el rebot defensiu i algunes ajudes no arribaven, fet que va permetre agafar tanta diferència a favor d’elles a la mitja part.

Ja al 3r i 4t període sortírem una mica més centrades i l’encert en atac va començar a augmentar així com també la intensitat en defensa, però com durant tot el partit seguíem sense poder dominar el rebot defensiu i això no ens va permetre escurçar diferències.

Tot i això es veu la millora de l’equip i més si tenim en compte que és un equip complet de 1r any i que s’està treballant per obtenir resultats l’any que vinent.

La nota negativa un cop més el tirs lliures, aquest cop es fallaren 22.