Nadal Mobiliari, 78
CIDE, 64

Parcials: (14 :20) (23 : 13) (12 :16) (29 : 15)

Primera victòria del nostre equip en aquesta difícil categoria.

Visitava la nostra pista un dels tres equips que juntament amb el nostre no havia guanyat cap partit durant aquestes dues primeres jornades.
El respecte del nostre equip cap a un dels equips capdavanters en el bàsquet mallorquí era màxim i la veritat que la presència física de l’equip de Palma era notable.
Tots aquest factors varen influir, i molt, al primer període i això es va traduir en nervis, precipitació i poc encert del nostre equip. Resultat del primer període 14 a 20.
Al segon quart la cosa va canviar una mica, vàrem millorar la nostre eficàcia en el rebot defensiu i això ens va permetre tenir més confiança en el nostre atac. Prova d’això va ésser el parcial de 23 a 13 a favor del nostre equip.
El tercer període l’equip palmesà va millorar el seu encert en la línia exterior i va carregar altra vegada el rebot ofensiu cosa que els va proporcionar cistelles fàcils a baix de la cistella. El resultat al final del tercer període fou d’empat a 49 i ho deixava tot pel darrer període.
El quart període va ésser molt bo. Molta intensitat defensiva, domini del rebot defensiu, ràpides transicions i una gran eficàcia en atac va fer que el parcial final d’aquest darrer període fou de 29 a 15 i el resultat final del partit de 78 a 64.
Això ens dóna la primera victòria en aquest difícil grup i esperem que no sigui l’última.