Artà, 01.12.2010
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 52
Sa Pobla, 2

Parcials: (28 : 00) (16 : 0) (08 : 02) (-- : --)

Partit sense història el que varen jugar les infantils dissabte dematí enfront el coer de la lliga, un equip molt més dèbil que el nostre i en el qual les nines han començat a entrenar fa 2 mesos.

Començàrem el partit molt intenses en defensa i pressionant tota pista per fer un parcial de 10-0 en 2 minuts, a partir d’aquí es va retirar la pressió tot i que no vàrem baixar la intensitat. Al segon quart seguíem igual però introduírem jugar sempre en atac estàtic per practicar el passar i tallar cercant la millor opció i provar constantment el tir exterior tot i que el nostre percentatge d’encert era molt baix.
Ja dins el tercer quart es va tancar el marcador, fet que no va influir per res en el plantejament del partit i l’equip seguí aplicant nous conceptes de cara als propers partits.

Aprofitar per donar l’enhorabona a les jugadores pel gran respecte mostrat al rival i per entendre el plantejament del partit, així com també donar l’enhorabona a l’equip visitant perquè tot i la diferència entre els equips varen lluitar tot el partit defensant molt agressives els 1x1 i no refugiant-se en una defensa tancada que sols serveix per maquillar resultats.