Artà, 04/12/10

Nabal Mobiliari, 65
Parc Cafè, 39

Parcials: (21 :7) (20 : 11) (14 :11) (10 : 10)

Jugàvem contra un dels equips que ens va guanyar a la primera volta en un partit on no havíem estat encertats i de baixos percentatges.

Durant la setmana anterior al partit hi va haver una notícia que pot canviar i molt la classificació d’aquest grup. Al partit entre l’equip de Sa Pobla i l’equip de De la Cruz es va produir una inscripció d’un jugador no correcta i es va donar per perdut el partit a De la Cruz. D’aquesta forma es produeix un empat a victòries i derrotes amb aquest equip i el bàsquetaverage el tenim a favor.
Per tant el partit contra Felanitx era molt important perquè de guanyar-lo ens mantindria empatats amb De la Cruz i per bàsquetaverage li guanyaríem.

Conscients del que això significava, sortírem al partit amb moltes ganes, una gran defensa i, sobretot, amb altíssims percentatges en el tir exterior. Així arribàrem al final del primer període amb una diferència de 14 punts. El segon període va seguir en les mateixes directrius i la intensitat en defensa no minvava. D’aquesta forma ens anàvem al descans amb una diferència de 23 punts (41 a 18).
El tercer i quart període va seguir la mateixa tònica tot que baixàrem la intensitat i els percentatges d’encert foren molt baixos i el quart període va parèixer un correcalles.

Molt important la victòria del nostre equip que el col•loca amb una bona situació per aconseguir la segona posició que dóna accés al grup A. Ara queda una passa més, guanyar a la pista de l’equip d’Alcúdia.