Manacor, 12.12.2010

Manacor, 81
Artà, 45

Parcials: (21 : 09) (23 : 11) (16 : 11) (21 : 14)

Un derrota més del equip artanenc que acaba 5è del grup de promoció. Un grup on ha jugat amb tres dels millors equips de l'illa, dos d'ells que segurament compatiran per al campionat balear.

S'ha de donar l'enhorabona a uns jugadors que dins una pista difícil com la del Manacor ha donat la cara tot el partit i només errors puntuals no han permès un marcador més ajustat.
L'equip va sortir molt concentrat i despert durant el primer quart, que fins al minut 7 anava molt ajustat (15-9) i uns mals darrers minuts varen permetre rompre el partit als manacorins (21-9). El segon quart va seguir la mateixa tònica, amb un parcials igualats (min 8, 33-17) però un altre final de quart desordenat i amb problemes en el balanç defensiu va acabar de rompre el partit (44-20).
La segona part va seguir la mateixa tònica del partit, però en aquest període els nostres jugadors varen poder aguantar tot el 3r quart (60-31) i fins el darrer quart no perderen la cara del partit.

Sobretot donar molt de coratge a un equip que ha fet una gran evolució disputant una lligueta que no era la seva, que els ha servit per millorar individualment i col•lectivament.