Infantil Femení: Manacor - Prefabricats Sancho*Vaquer

Manacor, 27.11.2010

Manacor, 40
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 33

Parcials: (11 : 09) (08 : 08) (10 : 04) (11 : 12)

Nova derrota de les infantils tot i seguir amb la milloria mostrada setmanes anteriors.

Tornàrem començar el partit fredes i en 3min. ja perdíem 7-2, però pujàrem la intensitat defensiva, fet que ens permetia córrer el contraatac i ajustar el marcador. Al segon quart el partit seguia igual, amb els dos equips defensant molt fort però molt erràtics en atac. Les nines carregaven molt el rebot ofensiu i ho feien molt bé, però fallàrem moltes segones i terceres opcions que no ens permeté arribar al descans amb un marcador favorable.

A tercer quart seguíem molt bé en defensa, aprofitàrem per pujar les línees defensives i així provocar moltes errades al rival, però en atac no vàrem ser efectives i el rival ho aprofità per escapar-se a l’electrònic.

Ja dins el darrer període ho seguírem intentant i ens posàrem a 3 punts, però no va poder ser: un triple de les manacorines a manca d’1 minut i sobre la botzina de possessió sentenciava el partit.

Tot i la derrota, bon partit de les nines en el qual es varen veure coses molt positives.