dimarts, 21 de desembre del 2010

Inf. Femení: Santanyi - Artà

Infantil Femení

Santanyí, 18.12.2010

Santanyí, 32
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 67

Parcials: (04 : 16) (12 : 18) (12 : 16) (04 : 17)

Molt bon partit de les nines en un partit en el qual sols ens presentàrem amb 8 jugadores degut a les 4 baixes que teníem per lesions i malalties.

Com sempre, quan escalfam bé, començam millor i aquest cop no podia fallar. Sortírem molt intenses en defensa aguantant els 1x1, pitjant molt les nines sense pilota per poder deixar fora idees al rival i així preparar un contraatac fàcil que per moments finalitzàvem amb 3x0. Sols un parell de badades deixava anotar 4 punts a la jugadora local núm 5, que era el perill de l’equip.

Al segon quart seguíem igual i aconseguírem un avantatge de 25 punts, que no es pogué mantenir degut al fort esforç físic d’algunes jugadores que ja havien jugat el 1r quart complet.

Al tercer període tornàrem sortir centrades i això féu augmentar la diferència però la lesió de n’Aina Moragues (que estava defensant de manera brillant) va rompre el ritme de partit i ens descentrà una mica.

Ja al darrer quart, tot i el cansament les nines, seguírem pressionant al rival tota la pista i provocant-li moltes errades per poder córrer i fer cistelles fàcils, tot això gràcies a les constants rotacions que permetia recuperar energies.

En definitiva, molt bon partit de l’equip i desitjar les ràpides recuperacions de les lesionades.

També remarcar el bon arbitratge que aquest cop sí que va sancionar la zona imposada per les rivals (defensa prohibida en aquestes edats) i per EDUCAR les nines explicant els errors que feien i no entenien.