SÈNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 15.04.2016
Món Dental Artà, 66
Colonya Pollença, 51
L´inici del partit no ha estat el desitjat ja que la defensa plantetjada ha estat fàcilment superada (2-8 minut 4). Però, a partir de passar a individual les coses han millorat i hem trobat molt als nostres pivots agafant un bon avantatge (20-12 minut 10) que hem conservat  fins al descans (35-25).
El principi de la segona meitat han arribat moments de dubtes degut al desesperat intent dels visitants i als continuus canvis que hem hagut de fer ja fos per les contínues lesions com per l´acumulació de faltes. Tot i això ha fet que no agaféssim el ritme (46-38 minut 30).

Al darrer temps, malgrat els triples dels contraris, el nostre equip ha jugat fort en defensa i molt amollats en atac trobant accions ràpides i boniques. Cal dir que hem donat  una molt bona imatge davant la forta defensa que rebien els nostres bases i per la facilitat anotadora davall cistella.