JUNIOR MASCULÍ

Lloseta, 16.04.2016
Unió Esportiva Llosetina, 47
Nadal Mobiliari, 53
Tot i esperada, la defensa zonal hipertancada dels locals ens han duit a la desesperació fins al final del partit …..aconseguint una victòria merescuda i molt lluitada.
Al principi hem intentat fer lo plantetjat davant la seva defensa però el desencert del nostre tir, les dificultats per controlar la pilota (pareixia més una pilota “viva” de rugby) que rebotava per tot, la pista de patinatge i el ràpid contraatac llosetí ha minvat la nostra moral produint-se una baixada de braços general fins al descans (26-20).
Almenys al tercer temps, les coses ens han sortit bé: forta defensa, encert exterior amb tres triples i parcial de 0-14 a favor per acabar 36-40.
Però els llosetins han empès de valent al darrer periode i s’han posat per davant al minut 35 (41-40). Menys mal que ha tornat sorgir, per tercer pic aquesta temporada, un altre triple miraculós del nostre “ENTERRADOR” que ha enterrat l´envestida local, que ens ha posat per davant i controlant el marcador(41-48) fins al final del partit.