JUNIOR MASCULÍ

Poliesportiu Na Caragol, 23.04.2016
NADAL  MOBILIARI ARTA, 65
ESCOLAR FIRST SUN, 51
Sents dubte el millor partit a nivell de CONTROL (“el que desitja l´entrenador”) de tota la temporada.
A l´atac l´equip va saber córrer i finalitzar bé el contraatac. Els jugadors també es varen saber aturar i organitzar les jugades. Les varen treballar bé trobant als pivots i també bones situacions de tir. A la defensa tancàrem totes les opcions dels rivals amb moltes ajudes i tapant bé tots els forats.
Tot i començar perdent (0-4) la bona feina i tranquilitat  ens va fer remontar  a el minut 10 (18-12) i assolir una bona avantatge fins arribar a un màxim de 59-38 al minut 29.
Destacar la cordialitat existent davant els nostres veins els quals que ho fèren molt bé tot i tenir un planter molt minvat. Donar les gràcies als dos cadets que també varen aportar molt a l’equip.