Port Pollença, 23.05.2015

EU MOLL, 90
BASQUET ARTÀ, 63

Davant una superioritat física manifesta podem donar per bo el resultat.

Tot i aixó el partit ha estat marcat per la diferència d´intensitat de la primera part envers de la segona.

A la primera part els nins han sortit dormits i s´han vist superats per la intensitat i superioritat física del pollencins. El resultat al descans, 42-16 en contra, és bastant aclaridor tot i que una mica massa abultat.

A la segona part l´equip artanenc a sortit més espabilat. En defensa s´ha ficat una mica més la mà i s´han produït robatoris de pilota i contraatacs i en atac s´ha cercat més la cistella. El resultat de la segona part també és bastant aclaridor :48-47.

Un bon partit per apenguin la diferència entre sortir de qualsevol manera o sortir motivats. Cal destacar que aquest partit els jugadors s´han cercat una mica més.