Lloseta, 16.05.2015

UE Llosetina, 51
Licors Moyà, 64

Parcials: (16-14)(9-16)(15-18)(11-16)

Darrer partit de la temporada contra les segones classificades de la nostre lliga. Partit molt disputat on les rivals intentaren imposar el seu físic (més grans i més fortes) damunt la nostra velocitat.

El partit començà amb petits avantatges de les rivals, amb una màxima de 5 punts a falta de dos minuts per acabar el primer quart que varem sabre reduir quan acabava el temps.

A partir d’aquí s’imposà la feina en defensa del nostre equip. Pressió tota la pista durant els 40 minuts del partit que va fer perdre moltes pilotes a les rivals. El segon quart la diferencia ja era de 5 punts a favor nostre (25-30).

El tercer quart les nines sortiren molt concentrades en defensa, i tot i no funcionar en atac, per massa precipitació, es dominava el rebot defensiu i també no es deixava anotar a les rivals. No fou fins el minut 23 que no s’anotà la primera cistella i això provocà un bon parcial a favor nostra (2-13) que ens posà 16 punts a dalt, (min. 26 27-43). Sols els triples de les rivals i un poc de relaxació de l’equip provocà que el final del quart només es guanyes de 8 punts (40-48).

El partit no estava acabat, però l’equip seguí amb una gran defensa i controlant en tot moment el temps i el resultat davant unes rivals que acabaren les piles.

Enhorabona per la temporada, tot i no haver acabat al lloc que ens mereixíem hem après moltes coses de cara a l’any que ve. Si s’entrena es millora, i si es millora es guanyen partits.