C.B. Santanyí, 31
Licors Moyà, 57

Parcials: (12-09)(08-15)(08-15)(03-18)

Partit sense massa història a partir del tercer quart.

El partit no començà massa bé per a les nostres jugadores, ja que varen entrar molt fredes al joc tot i la calor que feia al poliesportiu. El joc lent i erràtic de les santanyineres es va fer contagiós a les nostres jugadores i els dos primers quarts no tingueren el ritme que al nostre equip ens agrada tant. Tot i això el descans ens anàrem davant al marcador (20-24).

El tercer quart canvià la història, les jugadores varen començar amb molta intensitat defensiva i el joc col·lectiu començà a imposar-se. Sempre cercant la jugadora amb el tir més fàcil. Al final del quart ja anàvem 11 a dalt (28-39) i el darrer quart amb una gran defensa i aprofitant que tiràvem sense pressió i també la nostre superioritat física tancàrem el partit només encaixant 3 punts.

Enhorabona a les jugadores que es mereixien un partit així, però s’ha de tenir en compte que els dos partits que queden no es poden badar ni 3 segons.