dilluns, 18 de maig del 2015

MINI MASCULÍ A

Binissalem, 16.05.2015

CB Binissalem, 82
Sobrassada Es Mercat, 88


Partits com aquest donen lluentor a la més que probable victòria al campionat d'aquesta categoria i que es va decidir a la pròrroga, en un partit molt igualat.

Ens hem trobat el Binnissalem que esperàvem. Molt bé a nivell individual i també a nivell col·lectiu. Forta defensa i ràpids contraatacs ens han fet molt de mal a l´inici ja que cada errada al nostre atac era resposta de forma contundent.

Tot i això l´equip artanenc ha tirat de casta i orgull i, remuntant un desaventatge de 10 punts, hem arribat al descans bastant igualats.

Però a la segona meitat de partit l´equip local ens ha tornat envestir i ha tornat a agafar els 10 punts d´avantatge. I ha hagut moments d´incertesa i de pensar que estava perdut. Al cinquè periode ha estat favorable a nosaltres, una altra volta l´orgull, hi hem arribat al començament del sisè 2 punts amunt.

Al darrer periode , per tercer pic, ens han agafat 8 punt d´avantatge, que eren els que teníem a falta de 3 minuts.

I llavors ha arribat l´hora dels nostres campions, remuntada finalitzada amb un triple al darrers moments que ens ha duit a la pròrroga. L´equip local, que ha fet un partidàs, ja no ha pogut aguantar la tercera remuntada i ja ha quedat tocat .