dijous, 29 de gener del 2015

MINI MASCULÍ B

Col·legi Sant Josep Palma, 28/01/2015

SANT JOSEP B, 42 
BASQUET ARTA, 12

Alguns podrien considerar que feim el ridícul amb pallises com aquestes i que valdría jugar a categories més aprofitoses (més baixes)………..totalment equivocats ¡!!!.

Molt bona experiència contra un equip que juga a una altra cosa, que entrena a un altre nivell,
que té un nivell físic totalment superior, i tenint en compte que ens vàrem dur fins a 4 preminis, el resultat al final del primer periode (minut 8) era de 12-8 poguent haver estat, amb justícia, millor.

L´equip artanenc sortigué jugant de tu a tu a l´equip palmesà (el millor que hem vist fins ara a la categoría) i mantimgueren un nivell elevadíssim agafant rebots totalment impossibles, suportant taps, robant i defensant com mai, i en entrant cap a cistella fort i sense cap mirament.

Però la il·lusió durá només un periode ja que al segón periode no vam poder treure bé de fons (12-0) i la "pájara" ens durà durant un parell de periodes.

Cal a dir que els nins, quan ens tanquen el marcador, s´enfadaran per que encara confiaven remontar i que a lo darrer tornaran a fer-se notar……..fa rialles? ……..NO …..fa goig tenir un equip amb tanta il·lusió i ganes de fer.

Si ara han pogut aguantar un periode ben segur que en el futur podran aguantar fins al descans, o més, contra equips que són l´elit del básquet balear. Val mes perdre aixi que apallissar per molt que lluesqui el resultat.