Pabelló Alcúdia, 22/01/2014

Dakota Alcúdia A, 91
Licors Moyà, 66

Parcials: (24-20) (27-10) (21-13) (19-23)

Derrota del nostre equip júnior contra l’equip que farà campió de la nostra categoria.

El partit començà força animat per banda dels dos equips, que es centraven més en atacar que en defensar. Molts de punts en un primer quart que fou molt vistós per la gent del pavelló.

El segon quart fou un altre cantar, l’equip de Alcúdia pujà la intensitat, i això provocà un parcial 14-2 que va rompre el partit. El nostre equip no veia cistella i les rivals seguien amb un ritme anotador molt alt. La mitja part acabà amb ja una bona diferència al marcador (51-30).

El tercer quart, com sempre un mal quart per les nostres, es va seguir la mateixa dinàmica d'anotació, on per fer una cistella en rebíem unes 2 o 3 de les rivals, això significà de nou que les diferències foren més grans al final del quart (72-43).

Amb un darrer quart amb tot ja decidit es va tornar a reviure el que havia passat al primer quart, un intercanvi actiu de cistelles.

De totes formes cal recordar que ens presentàrem només amb 7 jugadores a Alcúdia, i que na Mar Tous es lesionà durant el partit. Les nines varen fer un partit força seriós contra un rival molt superior a qualsevol altre equip de la categoria, però que degut al seu poc nombre de jugadores no pot aspirar a competir a un nivell més alt.

Enhorabona a l’equip i de ben segur que si es juga amb aquesta intensitat els altres partits veurem noves victòries.

Punts: Punts: 5,- Sancho, C, 11 punts; 7,- Sancho, A, 7punts; 9,- Sureda, C. 27 punts ;10,- Perez, M, 2 punts;12.- Amer, F, NDP, 13.- Tous, M.M.5 punts; 14,- Serra, C,10 punts; 15.- Cueto, C, 2.