dimarts, 27 de gener del 2015

MINI MASCULÍ A

Pabelló Alcúdia, 24/01/2015

Dakota Alcúdia, 46
Sobrassada Es Mercat, 72

Partit dels que fan afició!

Va passar de tot (de lo millor i de lo pitjor). Com a positiu, el joc col·lectiu i el coratge i protegonisme dels jugadors. Ara bé, excés de nervis dels jugadors quan no surten les coses, i que feren que alguns jugadors fossin totalment “out” alguns moments.

Primer de tot cal a dir que el partit fou marcat per les absències de jugadors importants la qual cosa motivà que jugaren fins a quatre jugadors de l'equip mini “b. La molt bona sortida dels alcudiencs va sorprende al nostre equip que, tot i que ho intentava, es va veure clarament superat (14-04) al primer periode.

La sortida del segon període fou fulgurant amb una molt bona intensitat defensiva i amb bons contraatacs i combinacions( 01-18).

Però, quan pareixia que era l ́hora de controlar el partit, el partit es va tornar descontrolar (tambe gràcies a l ́encert dels d ́Alcúdia (amb tres triples) al tercer període (17-05), arribant al descans 32-27 abaix.

El quart periode fou el més igualat a on els nostres jugadors varen aguantar be deixant el marcador tres punts avall. i als dos darrers periodes vam tornar com al segon període i vàrem gaudir d ́un grapat de molt bones accions.