Esporles, 24/01/2015

Esporles BC, 61
Nadal Mobiliari, 53

Parcials: 13-15, 19-15, 13-4, 16-19.

Ens enfrontàvem a un equip que havia guanyat partits importants i que va escalant posicions

en la classificació. Així i tot, ens presentàrem a Esporles només amb 7 júniors i un cadet.

No obstant, reconèixer l’esforç i la implicació dels jugadors que jugaren el partit. Se’ns van mesclar diferents situacions complicades. Desencert anotador de mitja distància i de davall la cistella i una fluixa defensa que va permetre al rival anar-se’n en el marcador. A partir d’aquí va aflorar la frustració dels nostres jugadors, i es va fer un terrible tercer quart, en quant a anotació (13-4). Aquí es va perdre el partit, encara que el darrer quart no es van baixar els braços i varen seguir lluitant per retallar l'avantatge de l'equip local.