JÚNIOR MASCULÍ

Son Cotoner, 13.01.13

BÀSQUET CIUTAT DE PALMA, 62
CAFETERIA SANT SALVADOR ARTÀ, 50

Tot i que sabíem que l´equip contrari tenia un joc interior més poderós que el nostre, ens va ser impossible aturar els seus pivots durant els primers 20 minuts. Per això, havíem plantejat una defensa forta sobre la línia exterior i que no va sortir com volíem en els primers dos quarts de partit. Primer ho provàrem amb defensa individual i després amb una defensa zonal i s'arribà al descans 34-24.

A la segona meitat l´equip sortí amb més ràbia i, tot i el parcial de 7-0 en contra que ens posava 17 punts sota, a base d'una defensa molt forta i agressiva que ens va ficar, un altre cop, dins al partit. Ens col·locàrem a només dos punts a falta de dos minuts pel final.

Tinguérem fins a tres pilotes per empatar i només qualque errada nostre al tir exterior (0 de 5 dels darrers 5 llançaments) i qualque errada dels arbitres a dues jugades prou clares feren perdre al partit que, segurament, havíem fet mèrits per haver-lo guanyat.