dimarts, 29 de gener del 2013

JÚNIOR MASCULÍ


Na Caragol, 26.01.13

Cafeteria Sant Salvador Artà, 63
Bàsquet Inca, 69

Parcials (15-15) (21-23) (09-13) (18-18)

Igual que en el partit anterior, l'encontre es va decidir als darrers dos minuts i, altra vegada, amb derrota.
La gran intensitat defensiva del nostre equip va permetre superar, fins i tot amb facilitat , l´equip inquer.
El principi del tercer quart fou horrible ja que la intensitat no fou la mateixa de la primera part i permeté que l´equip visitant tingués més opcions de tir. De tota manera vam recuperar l'agressivitat defensiva i ens mantinguérem dins el partit fins al final amb continus empats al marcador.
 
Molts són els aspectes que ens feren perdre el partit (el desencert des del 6.25; no tancar rebots defensius claus; errors de marcatge; mantenir la intensitat, pujar massa les revolucions en atac, errors a la banqueta) però el que no podem fer és perdonar a un rival quan està a punt de tirar la tovallola.
Ara bé, la progressió tant a nivell individual com col·lectiu; saber, com equip, el que podem fer i explotam les nostres fortaleses (defensar i córrer) i el qui ens vulgui guanyar s'haurà de deixar la pell. En l´aspecte individual els jugadors tenen ambició i ganes de mostrar-se i, de fet, cada dia que passa ens trobam qualque sorpresa.
La llàstima que és el quart partit que l'equip ha treballat i ha fet mèrit per guanyar però els resultats no ens acompanyen. Ja sabíem que els rivals d'aquesta fase serien difícils i ho acceptam, perquè així ho volguérem, però el guanyar fa riure i neccesitam guanyar ja.