diumenge, 6 de gener del 2013

IV GALA DE L'ESPORT

A la Gala de l'Esport, que tingué lloc el passat divendres 04 de gener al Teatre d'Artà, l'Ajuntament d'Artà féu un reconeixement als esportistes artanencs que durant la temporada 2011-2012 han assolits mèrits esportius en les diferents modalitats esportives.

Del nostre club obtingueren reconeixement:

Sergio Ramos Nieto per haver participat com a tècnic de la selecció balear en la categoria mini masculina de bàsquet a Cadis.

Gabriel Serra Massanet com a jugador integrant de la selecció balear cadet de bàsquet que participà al campionat d’Espanya a Valladolid.

Iraide Juez Barona per haver estat convocada amb la selecció espanyola U14, i integrant de la selecció balear infantil que participà al campionat d’Espanya a Valladolid.

A més el nostre club volgué fer un reconeixement a Lluís Ferrer Riera per la seva trajectòria com a jugador, entrenador i directiu del CE Sant Salvador de Bàsquet.
En Lluís va començar a jugar amb l'equip júnior la temporada 1982-83i durant moltes temporades va jugar amb els equips sèniors del club. En acabar la seva activitat com a jugador, va desenvolupar càrrecs d'entrenador, monitor de l'escola, delegat i també va ser vicepresident en les eleccions de la temporada 2003-04.

Enhorabona Lluís i gràcies per tots aquests anys que has dedicat al nostre club.