Son Servera, 25.01.2013

Bàsquet Son Servera, 76
Nadal Mobiliari, 69

Parcials: (4-11) (13-16) (21-06) (19-24) (19-12)

Primer partit després de les vacances de Nadal on un tercer quart horrible privà de la victòria al nostre equip.

Gran partit el disputat a Son Servera per part del conjunt d’Artà. Primera vegada que els artanencs juguen com un conjunt sòlid i solidari amb el company. Després d’un mes i mig sense competir, l’equip sortí molt centrat i en ganes de demostrar que pot fer molt més del que ha fet fins ara, la feina feta durant les vacances de Nadal dóna el seu fruit i les victòries aviat cauran de banda de l’equip artanenc.

El primer quart començà amb molt de ritme però en molt poc encert de cara cistella. Les defenses s’imposaven clarament a l’atac i els dos equips es tenien un gran respecte després del partit de la pre-lliga. Fins el minut 8 el partit anava 4-4 i cap dels dos equips trobava un referent ofensiu clar, fins que els exteriors artanencs es posaren un poc les piles amb penetracions, forçant faltes i amb qualque tir exterior (4-11).

El segon quart l’equip visitant els artanencs ens trobàrem més còmodes en atac cosa que es reflecteix en la anotació ja que fins a 8 jugadors aconseguiren anotar. A més l’equip aconseguí augmentar distàncies (17-27).

Arribàrem al tercer quart amb moltes ganes de seguir al mateix ritme que s’havia impost a la primera meitat, però un molt bona defensa zonal dels rivals disposant-se amb 3-2 i 2-3 i pressionant molt la línea exterior va descentrar molt als artanencs, que no saberen mai com atacar aquesta defensa combinada. Un parcial de 11-2 als primers cinc minuts i un altre de 10-4 posaren als artanencs per davall al marcador per primera vegada al partit (38-33).

Gran reacció al darrer quart tot i comença amb un parcial 6-0, l’equip de Artà trobà els seus referents ofensius, combinant tir exterior i jugades al pal baix. Es guanyà el parcial 19-24 però el partit havia acabat en empat. Per tant, cinc minuts extres.

El temps extra va ser com un partit nou, però amb el handicap de totes les faltes acumulades. A més a més, Rafa Torres es tornà a lesionar del genoll, cosa que li està donant molt de problemes durant aquesta temporada. Durant la pròrroga l’equip d’Artà sempre va anar a remolc degut a la mitja pressió damunt el base que va imposar el Son Servera i va arribar als darrer minut 3 punts avall (70-67). A partir d’aquí carrusel de faltes per forçar tir lliure i possessió on no es va dur sort, els serverins no fallaven i els artanencs no encertaven a l’atac.

Al final derrota (76-69) però es va competir, tot l’equip es va implicar i va sortir la feina feta.

Donar les gràcies i l’enhorabona a Manuel Muñoz, júnior que va ajudar l’equip degut a la baixa de Oscar Bover, que va fer un gran partit disputant més de 25 min i esperar la recuperació de Rafa Torres i d'Oscar.