Júnior masculí

Polisportiu Na Caragol, 21.04.2012

Artà Cafeteria Sant Salvador, 79 - Bons Aires, 87

Parcials:(16-28) (21-9) (18-23) (17-12) (7-15)

Mal dia i mala hora per fer un partit ja que a les vuit es jugava un Barça-Madrid i això féu que els jugados durant moments del partit estassin més per l’hora que era o pel propi resultat del futbol que no del seu propi partit i això ens ajuda a fer un mal primer quart (16-28).

En el segon quart se veié que els jugados s’adonaren que els estaven pegant un bon repàs i començaren a lluitar fent així la diferència en el marcador s’escurçava fins que a la darrera possessió s’anotà un triple i s’arribà al descans amb un empat  a 37.

En el tercer quart la cosa anava bé fins que els jugados tornaven a pensar amb el futbol fent aixi que l’equip visitant ho aprofitava, ara bé en els darrers minuts tornaren a espevilar i l’acabàrem amb un desaventatge de cinc punts (55-60).

En el darrer era el moment on  s’havia de donar-ho tot i els jugados s’esforçaren i ho feren bastant bé però a fa manca de 4 minuts pel final decidírem passar a defensa individual ja que dos triples dels rival ens havia fet bastant de mal. A manca d’un minut estàvem a dos punts abaix però aconseguírem empatar el partit.

En el periode extra començarem bé posant-nos per davant en el marcador i aconseguíem un poc d’avantatge però el conjunt visitant va saber remontar i guanyar el partit.