2a Autonòmica masculina

Felanitx, 11-04-2012

Construccions Dit i Fet, 74 - basquetarta.cat, 92

Parcials: (15-17) (22-24) (17-26) (20-25)

Gran victòria dins una de les pistes més complicades de la 2a Autonòmica, ja que com sempre, l'equip local jugà a una pista de dimensions per jugar equips en edat “mini”.

El partit començà amb una gran intensitat tant defensiva con ofensiva cosa que ens va permetre posar-nos per davant (2-6) però un parcial de 10-0 amb 2 triples consecutius del rival ens va colocar per davall en el marcador a mitjan 1r quart (12-6). Però amb un parcial d’1 a 8  acabàrem imposant-nos al final del quart (15-17).

El segon quart seguí la mateixa tònica, però els atacs s’imposaven a les defenses contínuament, això propicià que el partit fos molt ràpid, amb possessions curtes i alternances al marcador. Tot i això els darrers minuts del quart es feren llargs degut a la gran quantitat de faltes comeses per ambdós equips acabant amb un carretell de tirs lliures però dominant al marcador (37-41).

Al tercer quart rompérem el partit, l'equip va sortir molt concentrat i amb bona actitud defensiva, aturant els exteriors felanitxers, un parcial als primers 6 min de 3-16 deixaren el partit sentenciat (40-57).

A partir d'aquí un intercanvi constant de cistelles al darrer quart que va fer que el marcador cada vegada fos més favorable al nostre equip. Donar l'enhorabona als dos juvenils que ajudaren molt a l'equip, que degut a les baixes, només disposàvem de 8 fitxes sèniors.