2a Autonòmica masculina

Polisportiu Na Caragol, 20.04.2012

Basquetarta.cat, 86 - Bons Aires, 60

Parcials: (19-19) (20-13) (23-14) (24-14)

Cinquena victòria consecutiva del equip sènior en un partit més igualat del que reflexa el marcador final.

El partit començà amb un primer quart marcat per la passivitat defensiva de l’equip artanenc, que recordant-se del partit disputat fora casa contra el rival, es relaxà massa aviat i això provocà que els ciutadans encistellassin amb facilitat col·locant-se al minut 8 amb 6 punts de diferència (09-15) però l’equip artanenc sabé reaccinar i un parcial 10-4 ens permeté igualar l'encontre.

El segon quart començà igual que el primer, sense aconseguir posar-nos per davant al marcador, però a partir del minut 5 el capgiràrem (25-24) i des d’aquest moment no tornàrem anar per davall en el marcador i un darrer parcial 14-8 amb 6 punts en els darrers 22 segons del quart ens va permetre anar al descans amb el partit ja controlat (39-32).

Al tercer quart sortírem més concentrats, amb un pressió a tota la pista per poder tancar el partit i dins els primers 5 minuts ho aconseguirem (47-35) i anàrem augmentant les diferències fins acabar el quart dominant ja el partit (62-46).

Per por a sorpreses, la darrera part del partit la tornàrem a encarar molt concentrats on els primers 6 min aconseguírem un parcial 15-4 per decidir l'encontre i poder gaudir d’uns darrers minuts plàcids per acabar guanyant de 26 punts de diferència.

Agrair al juvenil T. Femenies que ajudà a l'equip, i aconseguí els seus primers punts amb l'equip sènior.